Emax Norge 2024

Emax Norge 2024 vil samle Norges ledende unge gründere i alderen 18-25 år for et 5 dager lang event. Med mål om å gi dem inspirasjon, kunnskap og nettverk og mulighet til å utvikle seg i sitt unike entreprenørskap.  For deg som blir en av over 100 deltakerne venter foredrag av inspirerende gründere, dybdeworkshops, gode nettverksmuligheter og coaching gjennom hele arrangementet av trente coacher og gründere. I tillegg konkurrerer du i Emax Challenge, som med mål om å skape neste vellykkede ImpactStartup lar deg oppleve intensiv idégenerering, teamarbeid og problemløsning knyttet til FNs globale mål.Emax er et mye verdsatt arrangement hvor mer enn 99 % av alle mer enn 4000 deltakere fra Sverige, Norge og Kenya anbefaler Emax til andre unge gründere.


Hvordan kan man få en plass til Emax Norge 2024?

Det er 3 forskjellige måter å sikkre seg en plass til Emax Norge 2024

Du kan selv sende in en søknad
Noen av våre stipendiepartnere ønsker hjelp til å finne en deltager. Da velger vi de som har mest potensiale fra søknadene.

Noen kan nominere deg
Noen av våre stipendiepartnere ønsker hjelp til å finne en deltager. Da velger vi de som har mest potensiale fra søknadene.

En stipendiepartner ønsker direkte å gi deg et stipend.
Som stipendiepartner kan man velge selv ut en person man gir et Emax stipend til.

Noe av egenskapene alle Emax deltagere har til felles er:
Du ser seg selv som fremtidige entreprenører/ledere
Er innovative og ser og utnytter muligheter på din måte
Har en sterk drivkraft og en god samarbeidsvilje
Ønsker å skape din egen fremtid
Er født mellom 1999 og 2006, hvilket innebærer 18-25 år


Du må absolutt ikke kunne identifisere deg selv med alle punkter! Emax er for alle uansett bakgrunn. Vi vektlegger hvem man er som person og hva som driver deg mye når vi velger ut deltagere.

Er du en av årets deltagere?

Vi jobber hardt for å snart komme med mer informasjon om Emax Norge 2024

Er du interessert i å delta på årets Emax allerede? Fyll ut intersseskeamet skjemaet i linken nedenfor!


Søknadsskjema


Om Emax

fingerprint

Kunnskap

Emax Challenge
Emax Norge er også en konkurranse innen entreprenørskap. Unge gründere skal konkurrere i lag og individuelt i Emax Challenge-konkurransen, en idékonkurranse knyttet til FNs Global Goals.
De skarpeste unge gründerne under Emax Sverige vil vinne en gründerreise for fortsatt utvikling og inspirasjon.

Tren dine gründeregenskaper under årets case. Under Emax får du også løst spennende saker.

lightbulb

Inspirasjon

Coaching fra gründere
En stor og viktig del av Emax Norge er at alle deltakere deles inn i mindre grupper som får tildelt en utdannet trener. Treneren er selv en ungdomsgründer som har vært deltaker på Emax. Trenerens oppgave er å coache deltakerne individuelt og i grupper gjennom alle elementer før, under og etter arrangementet.

Inspirerende foreleser
Emax Norges program er fylt med inspirerende gründere som kommer og foreleser under arrangementet.

incoming text message

Nettverk

Nettverk av unge gründere
Som ung gründer kan det noen ganger føles ensomt å være en person med høye ambisjoner og drømmer.

Under Emax Norge samler vi noen av de ledende unge gründerne i hele Norge og lar dem nettverke og skape relasjoner med andre som har samme drivkraft og ambisjoner som en selv.

Ofte stilte spørsmål

001

001

Koster Emax noe for meg som deltaker?

Deltakelse på Emax er gratis for deg som deltaker, ditt stipend dekkes av private eller offentlige aktører vi samarbeider med! Alt under Emax oppholdet er inkludert også overnatting og mat. Du står kun selv for reisen til/fra Emax.

002

002

Må jeg skjenne noen andre å delta med?

Nei, du trenger ikke å skjenne noen andre for å delta på Emax Norge 2024. Emax Norge er åpen for individuelle deltakere, og du kan registrere deg selvstendig. Vårt mål er å samle en mangfoldig gruppe unge entreprenører som deler lidenskapen for entreprenørskap og innovasjon. Uansett om du kommer alene eller med en venn, vil du ha muligheten til å bli en del av et engasjerende fellesskap, bygge nettverk med likesinnede og delta i spennende aktiviteter

003

003

Hva skjer i løpet av en dag på Emax?

Hver dag på Emax Norge 2024 er nøye designet for å gi deg som deltaker en dyptgående og variert opplevelse. Hver dag på Emax Norge er utformet for å gi en helhetlig opplevelse, hvor kunnskap, inspirasjon og nettverksbygging står i sentrum av entreprenørskapsreisen til deltakerne.

004

004

Hva er Emax challenge?

Emax Challenge er en spennende konkurranse som utgjør en sentral del av Emax Norge 2024. Her får deltakerne muligheten til å utforske sitt entreprenørskapspotensial, samarbeide i grupper og utvikle innovative forretningsideer knyttet til FNs verdensmål. Vinnerene av Emax Challange får en fatastisk pris, tidligere priser har vært en vinner tur til San Fransico eller Berlin blant annet.

005

005

Må man delta på hele eventet?

Ja du må kunne delta på hele eventet!

006

006

Må jeg har startet et bedrift for å kunne være med?

Absolutt ikke! Du trenger ikke å ha startet en bedrift for å delta på Emax Norge. Emax Norge er åpen for alle unge entreprenørspirer mellom 18-25 år som har en lidenskap for entreprenørskap, innovasjon og ønsker å utforske mulighetene for å starte og lede sin egen virksomhet. Uansett om du allerede har en forretningsidé, er i startfasen av gründerreisen, eller bare ønsker å lære mer om entreprenørskap, er Emax Norge stedet for deg å få inspirasjon, kunnskap og bygge verdifulle nettverk. Vi ønsker å skape et inkluderende miljø der alle deltakere kan utvikle seg og dele sin unike entreprenørhistorie.

007

007

Jeg er usikker om Emax er noe for meg?

Emax er definitivt for deg hvis du har interesse for entreprenørskap! Uansett om du allerede har en etablert forretningsidé eller bare ønsker å utforske entreprenørskapsverdenen, gir Emax deg muligheten til å lære, nettverke og finne inspirasjon for din entreprenørskapsreise.

008

008

Hvordan kan man delta på Emax?

For å delta på Emax, må du sende inn en søknad, bli nominert eller direkte få et stipend, for å få muligheten til en plass på arrangementet. Søknadsprosessen gir deg sjansen til å presentere dine interesser, motivasjoner og potensial innen entreprenørskap.

Kontakt oss

Vil du vite mer om Emax Norge?

VÅre Kontorer

Rudbecksgatan 26
702 23 Örebro

Epicenter Stockholm
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm