GI ET STIPEND TIL EN UNG ENTREPRENØR

Å gi et stipend betyr mye mer en å bare finanisere en Emaxopplevelse med penger. Det viser også en ung person at vi tror på deg. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg. Og vi syns du fortjener "a seat at the table". Samtidig som er med på å styrke og bygge næringslivet i Norge. "En undersøkelse fra Innovasjon Norge viser at en av to deltagere fra Emax 2012-kullet har startet egen bedrift. Over 50 prosent har funnet medgründer på Emax og fått større mål, drømmer og ambisjoner(Shifter,2016)."

"Mens Emax gir kunnskap, nettverk og inspirasjon handler det i dypden om å forsterke selvtilliten hos deltakerne og gi dem troen på at de kan skape noe stort. Og at det er lov å drømme stort! "

A seat at the table


Å gi Emax Stipend er først og fremst å gi en mulighet

En tidligere Emax-deltaker som kom på tredje plass i Emax Challenge sa: "Jeg trodde ikke jeg fortjente en plass her. Og skjønnte ikke helt at hvorfor akkurat jeg fikk tilldelt et stipend for å delta på Emax."

Hvorfor dele ut et stipend?

For at Emax Norge skal ha muligheten til å finne Norges fremste unge entreprenører, tilbyr vi regioner, kommuner, skoler, bedrifter og organisasjoner å sponsere stipendier som deles ut til unge entreprenører i din region.

KOSTNAD
Rent praktisk så koster et stipend per deltaker 15000 kr  ekskl. moms. Andre kostnader dekkes av medfinansiører og partnere.

Ønsker du å bidra mer?

Å være partner med Emax innebærer å være en del av en lang tradisjon med å støtte unge entreprenører og bidra til å skape bærekraftige bedrifter. Etter over 20 år har Emax etablert seg som en viktig plattform for å utvikle Sveriges fremtidige ledere innen næringslivet. Som partner får du ikke bare muligheten til å påvirke og møte disse unge talentene, men også å være en del av en "once in a lifetime experience".


Partnerskapet med Emax tilbyr flere fordeler fra et forretningsmessig perspektiv. Det gir ditt merkevare sterk eksponering mot en viktig målgruppe, potensielle nye kunder og en base for fremtidig rekruttering av talenter.

Du får også muligheten til å skape verdifulle møter med entreprenører i tidlige stadier av deres reise, noe som kan føre til langsiktige forretningsforbindelser og investeringsmuligheter.

Emax tilbyr fleksible partnerskapsalternativer som kan tilpasses ulike selskapers behov og mål. For mer detaljert informasjon  om partnerskapsmuligheter, vennligst kontakt oss via informasjonen nedenfor.


Vil du vite mer om Emax Norge?

VÅre Kontorer

Rudbecksgatan 26
702 23 Örebro

Epicenter Stockholm
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm