Emax er kåret til Europas beste arrangement for entreprenørskap.

Emax ble startet i Sverige i 2002 av Janis Lancereau og har siden blitt arrangert hvert år siden 2002 i Sverige. Så Emax Nordic i årene 2007-2010 og Emax Norge hvert år siden 2012. Emax er et mye verdsatt arrangement hvor mer enn 99 % av alle Emax deltagere som i dag er mer enn 4000 fra Sverige, Norge og Kenya anbefaler Emax til andre unge gründere.

Hva gjør Emax unik og annerledes enn andre entreprenørskaps eventer?

Det som gjør Emax unikt er den transformative opplevelsen som deltakerne får ved å delta. I motsetning til andre arrangementer, hvor deltakerne forblir i sin vanlige hverdag, trekker Emax unge mennesker ut av deres vante miljø og inn i en inspirerende og intensiv "boble".

Dette skaper en unik mulighet for deltakerne til å se på muligheter og begrensninger med nye øyne.Emax er designet for å være det kuleste entreprenørskapseventet i Norge for unge mellom 18 og 25 år. Her får deltakerne ikke bare muligheten til å drømme stort, men også til å bygge selvtillit og utvikle seg som fremtidige ledere og entreprenører.

Vi tror på hver enkelt deltaker og gir dem verktøyene de trenger for å lykkes. En tidligere Emax-deltaker som kom på tredje plass i Emax Challenge sa: "Jeg trodde ikke jeg fortjente en plass her. Og skjønnte ikke helt at hvorfor akkurat jeg fikk tilldelt et stipend for å delta på Emax."

Hjelp oss med å skape denne unike opplevelsen for neste generasjon av unge entreprenører. Gi tilbake til samfunnet og bidra til å bygge fremtidens næringsliv i Norge.Vi ser frem til å ønske nye, ambisiøse unge velkommen til Emax 2024!

Left arrow.
Left arrow.
Right arrow.
Right arrow.

"Emax har som mål å skape det kuleste entreprenørskapseventet i Norge for unge mennesker, som gjør at man etter ha deltatt ser nye muligheter og våger å drømme stort"

What will you make of it?

For unge entreprenører
av unge entreprenører

Emax bygger mye på opplegget "av unge entreprenører for unge entreprenører". Tidligere deltakere stiller opp som frivillig og ønsker å gi neste års kull samme opplevelse og inspirasjon som de selv fikk da de var med på Emax.

Emax Norge fra 2012 til 2024  

Bak Emax Norge-konseptet står STARTcentrum. STARTcentrum Social Impact Sweden (SSI) er en ideell organisasjon dedikert til å drive positiv sosial forandring og fremme entreprenørskap i Sverige. Etablert med mål om å styrke entreprenører og fremme bærekraftig utvikling, spiller SSI en avgjørende rolle i å bygge et mer inkluderende og rettferdig samfunn. SSI er en del av et støttesystem for entreprenører i Sverige, som inkluderer opplæring, mentorskapsprogrammer og nettverksbygging.

SSI tror på å utstyre unge entreprenører med nødvendige verktøy og ferdigheter for å navigere utfordringene ved å drive sin egen virksomhet og skape sosialt betydningsfulle prosjekter. Gjennom skreddersydde programmer, workshops og seminarer, skaper SSI et miljø som fremmer læring, samarbeid og delte erfaringer blant unge entreprenører.
I tillegg til samarbeid med andre aktører skaper SSI sine egne konsepter og merker. Et eksempel på et slikt konsept er Emax, som arrangeres i både Sverige og Norge for de mest drivende unge entreprenørene. Et annet eksempel er "E-kampen - Business for a Day", som gir elever i alderen 13-15 år muligheten til å drive en virksomhet for en dag på skolen.
Ta kontakt med info@startcentrum.se om du ønsker mer informasjon.

Left arrow.
Left arrow.
Right arrow.
Right arrow.
Danat Tekie foredrag på Emax

Sammen skaper vi Emax Norge

USN logoInnovasjon Norge Logo

team

JAnis Lancereau

Gründer

JOnathan Rudman

Konseptansvarlig

Lene Nordhus Nyland

Prosjektleder

Bård Stranheim

Partneransvarlig

Kontakt oss

VÅre Kontorer

Rudbecksgatan 26
702 23 Örebro

Epicenter Stockholm
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm

Some moments will change your life