DeltaKer

Informasjon til deg som skal delta på Emax Norge

Informasjon til deg som skal være deltaker på Emax Norge

Gratulerer!

Gratulerer! Du er en av Norges fremste unge gründere og noen har tatt hensyn til deg og ditt unike entreprenørskap. Hele Emax-familien gleder seg til å bli kjent med deg.

Informasjon

Her vil vi jevnlig publisere informasjon rettet mot deg som skal delta under Emax Norge 2022. For at du skal følge med på det som skjer anbefaler vi at du titter innom denne siden med jevne mellomrom.

Sosiale medier

Sjekk oss også ut på sosiale medier
Facebook
Instagram
LinkedIn

Emax Norge 2022

Emax Norge arrangeres 31. juli - 4. august 2022 og vil samle Norges ledende unge gründere i alderen 18-25 år med mål om å gi dem inspirasjon, kunnskap og nettverk og mulighet til å utvikle seg i sitt unike entreprenørskap. Dette er tiende gang Emax Norge arrangeres. For de over 100 deltakerne venter foredrag av inspirerende gründere, dybdeworkshops, gode nettverksmuligheter og coaching gjennom hele arrangementet av trente coacher og gründere. I tillegg konkurrerer deltakerne i Emax Challenge, som med mål om å skape neste vellykkede ImpactStartup lar deg oppleve intensiv idégenerering, teamarbeid og problemløsning knyttet til FNs globale mål. Emax er et mye verdsatt arrangement hvor mer enn 99 % av alle Emax mer enn 4000 deltakere fra Sverige, Norge og Kenya anbefaler Emax til andre unge gründere. Emax har blitt rost av EU som det beste gründerkonseptet i 2008.

evenemanget

fingerprint

Kunnskap

Emax Challenge
Emax Norge er også en konkurranse innen entreprenørskap. Unge gründere skal konkurrere i lag og individuelt i Emax Challenge-konkurransen, en idékonkurranse knyttet til FNs Global Goals.

De skarpeste unge gründerne under Emax Sverige vil vinne en gründerreise for fortsatt utvikling og inspirasjon Tren dine gründeregenskaper under årets case Under Emax får du også løst spennende saker. 2022-saken er ennå ikke frigitt. Følg med på hvilken spennende sak årets deltakere må løse!

lightbulb

Inspirasjon

Coaching fra gründere
En stor og viktig del av Emax Norge er at alle deltakere deles inn i mindre grupper som får tildelt en utdannet trener. Treneren er selv en ungdomsgründer som har vært deltaker på Emax. Trenerens oppgave er å coache deltakerne individuelt og i grupper gjennom alle elementer før, under og etter arrangementet.

Inspirerende foreleser
Emax Norges program er fylt med inspirerende gründere som kommer og foreleser under arrangementet. Totalt er det 10 gründere som ønsker å dele sin inspirasjon og kunnskap.

incoming text message

Nettverk

Nettverk av unge gründere
Som ung gründer kan det noen ganger føles ensomt å være en person med høye ambisjoner og drømmer. Under Emax Norge samler vi noen av de ledende unge gründerne i hele Norge og lar dem nettverke og skape relasjoner med andre som har samme drivkraft og ambisjoner som en selv.

La nettverket ditt vokse etter Emax
I
kke bare får du sjansen til å møte Norges ledende gründere under Emax i form av deltakere, ansatte, foredragsholdere og gjester, du kan også fortsette ditt engasjement innen Emax og utvide nettverket ditt ytterligere.

Når, hvorm hvordan?

Emax Norge 2022, Porsgrunn, 31. juli til 4. august.

Emax Norge Program

Programmet for Emax Norge 2022 er under oppbygging slik at vi kan skape en best mulig opplevelse for deg som ung gründer.

Destinasjon og overnatting

Emax skal arrangeres ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i Porsgrunn. Overnatting vil være tilgjengelig i nærliggende studentleiligheter

Har du frågor? Kontakta oss!

Kontakta Emax Sverige!