Arrangement

Emax Norge - Arrangementet for Norges fremste unge gründere

Norges ledende unge gründere møtes på Emax

Emax Norge 2024

Emax Norge arrangeres årlig for Norges ledende unge gründere i alderen 18-25 år med mål om å formidle kunnskap, inspirasjon og nettverk for å utvikle seg i entreprenørskap. Foredrag av inspirerende gründere, workshops, gode nettverksmuligheter og coaching gjennom hele arrangementet av trente coacher og rollemodeller venter på de mer enn 100 unge gründerne.
Emax vil bli arrangert ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i Porsgrunn.
Emax 2024 arrangeres fra 4. til 8. august

Emax Challenge

Som en del av Emax konkurrerer du lagvis og individuelt i EmaxChallenge, en idekonkurranse koblet opp mot FNs bærekraftsmål hvor kreativitet, nytenkning og samarbeidsevne er sterkt verdsatt. Vi kan garantere en spennende konkurranse i vente hvor vinneren belønnes med en entreprenørskapsreise for å fortsette utviklingen og inspirasjonen videre.

Efter EMAX

Emax Norge fortsetter å samle unge gründere også etter arrangementet. Mange av våre tidligere deltakere velger å returnere til Emax Norge som ansatte, engasjere seg på annen måte eller får ytterligere inspirasjon, kunnskap og nettverk via mindre arrangementer som Emax Alumni arrangerer i løpet av året.

Vil du vite mer om Emax Norge?

Kontakt Emax Norge