Arrangement

Emax Norge - Arrangementet for Norges fremste unge gründere

Norges ledende unge gründere møtes på Emax

Emax Norge 2023

Emax Norge arrangeres årlig for Norges ledende unge gründere i alderen 18-25 år med mål om å formidle kunnskap, inspirasjon og nettverk for å utvikle seg i entreprenørskap. Foredrag av inspirerende gründere, workshops, gode nettverksmuligheter og coaching gjennom hele arrangementet av trente coacher og rollemodeller venter på de mer enn 100 unge gründerne.
Emax vil bli arrangert fra 6 til 10 august 2023 ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i Porsgrunn.

Emax Challenge

Som en del av Emax konkurrerer du lagvis og individuelt i EmaxChallenge, en idekonkurranse koblet opp mot FNs bærekraftsmål hvor kreativitet, nytenkning og samarbeidsevne er sterkt verdsatt. Vi kan garantere en spennende konkurranse i vente hvor vinneren belønnes med en entreprenørskapsreise for å fortsette utviklingen og inspirasjonen videre.

Efter EMAX

Emax Norge fortsetter å samle unge gründere også etter arrangementet. Mange av våre tidligere deltakere velger å returnere til Emax Norge som ansatte, engasjere seg på annen måte eller får ytterligere inspirasjon, kunnskap og nettverk via mindre arrangementer som Emax Alumni arrangerer i løpet av året.

Vil du vite mer om Emax Norge?

Kontakt Emax Norge